·  TEL. 933 457 745 · EMAIL secretaria.esperanca@fep.cat
 · 

Escola

QUI SOM


Centre concertat des de P3 fins a estudis post-obligatoris (batxillerat i cicle formatiu) que pertany a la Fundació d'Escoles Parroquials i fonamenta la seva acció en l'humanisme cristià. La nostra finalitat és promoure el ple desenvolupament de la personalitat dels alumnes, és a dir, de dur a terme una educació integral.

Som una escola familiar i propera a la gent i entitats que ens envolten, oberta a l'entorn, acollidora, compromesa amb la innovació pedagògica i que vetlla per oferir una educació de qualitat als nostres alumnes.

Som una comunitat educativa que potencia en els infants i joves l'autonomia, les habilitats socials, l'esperit crític i de superació, i formem persones solidàries, emprenedores i compromeses amb l'entorn.

La nostra opció educativa pretén atendre la diversitat, fent a l'alumne protagonista del seu propi aprenentatge i ajudant-lo en l'assoliment de les competències bàsiques a través de l'experimentació, el diàleg, la recerca i les seves vivències.

 

 

EIXOS TRANSVERSALS DE LA NOSTRA ESCOLA:

ACOMPANYAMENT DE L'ALUMNE/A I LA FAMÍLIA:

Vetllem per a que els alumnes i les seves famílies se sentin acompanyats al llarg de tota la vida escolar dels nens i joves.

 

EDUCACIÓ EMOCIONAL:

Conèixer, identificar i expressar les emocions és la base per aconseguir una bona intel·ligència emocional.

 

TIC:

El nostre objectiu és que els nostres alumnes assoleixin la capacitat de desenvolupar-se en la societat de futur.

 

TUTORIA ENTRE IGUALS:

Programa de convivència per la prevenció de la violència i l'assetjament escolar.

 

SOSTENIBILITAT:

Des de la Comissió EcoSpes es fomenta el respecte envers el nostre planeta.

 

ARTS PLÀSTIQUES:

Fomentar la creativitat i l'expressió plàstica a partir del coneixement i l'experimentació de diversos mitjans expressius.

 

ARTS ESCÈNIQUES:

Ens esforcem per aconseguir que els alumnes perdin la por escènica, treballar l'expressivitat i les tècniques de vocalització tot gaudint del teatre. Comptem amb el grup de teatre Jacarandá.

 

LLENGÜES ESTRANGERES:

La nostra escola aposta per una immersió en llengües tant de l'anglès com del francès, l'italià i l'alemany. Fem estades a ciutats de parla anglesa.

 

PROJECTE ESCOLES LICEU:

Permet als nostres alumnes formar-se en aquest àmbit i obtenir el Grau Elemental de música del Conservatori del Liceu.