·  TEL. 933 457 745 · EMAIL secretaria.esperanca@fep.cat
 · 

Etapes

Meeting Point d'empreses simulades 2017

CFGM Gestió Administrativa (Concertat)


La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis de cada sector.

Aquests estudis postobligatoris capaciten per exercir tasques de suport administratiu en l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal i tasques de suport a les persones, en empreses públiques o privades.

Tenen una durada de 2.000 hores (1.650 lectives en un centre educatiu i 350 pràctiques en un centre de treball) concentrades en dos cursos acadèmics.

La titulació que obtindràs en acabar el cicle formatiu serà el de TÈCNIC/A EN GESTIÓ ADMINISTRATIVA.

I faràs pràctiques en empreses com: Media Markt (La Maquinista), Hospital de l'Esperit Sant, Gestoria Rubio, Corte Inglés,...

 

PROJECTES

· Cooperativa escolar: 

La finalitat principal d'una cooperativa és la de potenciar l'emprenedoria dels alumnes a través de la simulació de la creació d'una empresa cooperativa.

Més informació: http://www.escolaesperanca.cat/contingut.php?cont=2

· SEFED

El SEFED (Simulació d'empreses amb Finalitats Educatives) és un projecte de formació que es caracteritza per la reproducció de situacions reals de treball utilitzant la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge. L'alumnat s'integra en un context on es viu l'ambient laboral i es donen les condicions d'una relació de treball, que faciliten l'aprenentatge i l'entrenament de situacions, tasques i processos.

Més informació: http://simulacionempresa.sefed.es/?lang=ca

 

 

 

Multimèdia